18:e juli

Tre flaskor vin på tre dagar och rödvinsfläckar på bordet. Klibbklibb och det är cocosflingor och gamla ägg och bitar av hud. Jag skriker i telefon i två minuter och sedan lägger jag på. Juli är bara borden. Jag lägger tarotkort men de säger mig inget. Hyperventilerar i telefonen kanske gör det något.

Mammas dator fungerar knappt, synd att jag köpte en skrivmaskin utan bläck. Juli är kall säger de. Den kallaste juli på femton år.

Mensvärk, värk, värk, värk på natten och jag drömmer om städer i krig men vi räddar undan barnen, någon övervakar oss ständigt jag säger att om jag inte passar in så får det vara jag bryr mig inte ändå, spolar ner en halväten kaka i handfatet innan hon ska se.

Jag gör mot andra såsom jag vill att de ska göra mot mig men jesus har fel och ingen gör nåt så som jag gjort. Utmattad av min egen kristusliknande hållning. Trött. Trött. Trött.

03.05 meddelande på messenger

hey katy

vi har inte hörts på fyra år och fyra månader han skriver att det går billiga flyg från tyskland hit.

Man kan sova på dagarna och dricka vin på kvällarna, fyra år och fyra månader, nr vi träffades var jag 21. Jag har en bild när vi kyser varandra på ett torg någonstans i tyskland.

Det är ändå någonting däri.

0 kommentarer